Camprodon presenta el nou plànol del municipi

El nou plànol és fruit d’un treball conjunt entre l’Ajuntament de Camprodon i l’Associació de Comerç i Turisme La Vall de Camprodon
 
callejero IMPRENTA
La Regidoria de Turisme ha editat una nova versió del plànol del poble en el qual s’hi inclou de manera molt visual els establiments comercials i serveis de Camprodon, que estan classificats segons el sector al qual pertanyen. Al mateix temps, també s’hi pot trobar el llistat d’entitats i associacions del municipi amb les adreces i telèfons corresponents i una relació dels equipaments i serveis municipals.
El nou plànol fa una aposta per les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies i incorpora un codi QR a través del qual s’accedeix als continguts del web turismecamprodon.cat des de la popular plataforma munip.cat. El mapa utilitza pictogrames per a senyalitzar punts d’interès del municipi com les zones d’aparcament, les àrees de pícnic, els parcs infantils o el punt d’informació i, com a novetats, s’identifiquen els estacionaments per a minusvàlids, la ubicació de desfibril•ladors i s’actualitzen i quantifiquen els emplaçaments i nombre de places d’aparcament.
En aquest moment, l’Oficina de Turisme de Camprodon ja disposa d’exemplars del nou plànol i es troba publicat al web de l’Ajuntament per tal que tothom qui vulgui se’l pugui descarregar en format pdf (https://www.camprodon.cat/media/sites/25/pl–nol.pdf). Xavier Juncà, regidor de Turisme i Activitat i Promoció Econòmica, comenta que “és una iniciativa que busca, principalment, fer més visibles tots els comerços i serveis del poble. Tenim una oferta turística, comercial i cultural molt potent i des de l’Ajuntament farem tot el possible per posar-la en valor “, i afegeix que “crec que la incorporació del plànol de la Vall de Camprodon és una manera d’explicar que cal treballar conjuntament amb tots els pobles que formem la Vall per potenciar els nostres actius patrimonials i turístics”.