Camprodon, present a la Fira Expo Sports Outdoor

Del 10 a l’11 de març, el municipi i la Vall donen a conèixer la seva oferta de curses i esdeveniments esportius a la natura en la principal fira esportiva de l’Estat espanyol.
Nova passa de Camprodon en la seva aposta per fomentar i donar a conèixer l’ampli i variat ventall de propostes lúdiques i esportives de muntanya que es duen a terme a la vila i al conjunt de la Vall. El municipi és present, des d’avui divendres 10 de març fins aquest dissabte dia 11, en una nova edició de la Fira Expo Sports Outdoor, la principal fira esportiva de l’Estat espanyol i una de les més destacades mostres de Running, trail i triatló d’Europa.  
Camprodon i la Vall participen d’aquesta mostra, que es celebra al Recinte Montjuic de la Fira de Barcelona (de 10 h. a 20 h.), amb l’objectiu de donar a conèixer al públic i als professionals del sector els aspectes i les novetats de la seva oferta esportiva de muntanya. El municipi es promociona juntament amb la resta de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i amb la Vall de Ribes dins l’estand d’El Ripollès; en una acció conjunta promoguda a nivell comarcal.
b1820f48-5575-4634-8c15-40175c12c3fa
L’espai d’El Ripollès es presenta com un espai obert al visitant des del qual es distribueix informació sobre el calendari anual d’esdeveniments esportius –amb una setantena de proves-, els allotjaments adaptats a les necessitats dels esportistes i el conjunt d’atractius complementaris als pròpiament esportius que ofereix la comarca.
Xavier Juncà, regidor de Turisme, ressalta que “Camprodon, la Vall i la comarca en el seu conjunt estem fent una clara aposta per posicionar-nos com un referent en turisme esportiu, sostenible i de qualitat. La participació en accions promocionals com aquesta suposen una important plataforma per créixer com a municipi, conèixer les nostres potencialitats, connectar amb la gent i afavorir la col·laboració i la cooperació entre els organitzadors públics i privats de curses i activitats de muntanya”.
 
95176f1c-8e29-480d-b877-cc8eff0350d7