Camprodon, present a la Fira B-TRAVEL de Barcelona

Del 21 al 23 d’abril, el municipi donarà a conèixer la seva marca al renovat Saló del Turisme de Catalunya. Camprodon també participa avui dijous en els actes que FGC organitza a la capital catalana per celebrar la Diada de Sant Jordi.
Camprodon serà part activa aquest mes d’abril del principal esdeveniment que es duu a terme a Catalunya en el sector del turisme i un dels més destacats de tot el sud d’Europa. La vila donarà a conèixer la seva marca turística del divendres 21 al diumenge 23 d’abril al B-TRAVEL, el renovat Saló del Turisme de Catalunya.
El recinte de Montjuïc serà la seu al llarg de tres dies d’aquesta fira de referència en turisme experiencial. I Camprodon hi serà present en el marc de l’acció de promoció turística impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. La vila i la Vall de Camprodon es donaran a conèixer a B-TRAVEL en un estand compartit on es promocionaran les quatre comarques del Pirineu de Girona: Ripollès, Cerdanya, Garrotxa i Alt Empordà.

Cartell del B-TRAVEL 2017 (B-TRAVEL)

Xavier Juncà, regidor de Turisme, assegura que “des de l’Ajuntament som plenament conscients del potencial humà i dels atractius de primer nivell de la nostra vila i del nostre territori. Actius, la majoria d’ells, de referència i que converteixen casa nostra en un destí privilegiat per a totes aquelles persones que volen gaudir d’un paisatge, un patrimoni artístic, cultural i arquitectònic i una oferta esportiva, d’oci i de natura úniques”.
En aquesta línia, Juncà referma que “esdeveniments com el B-TRAVEL són una oportunitat excel·lent per crear noves sinergies i per seguir enfortir el treball conjunt que duem a terme amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Agència de Desenvolupament del Ripollès i la Mancomunitat de la Vall de Camprodon per convertir el nostre territori en una destinació turística de referència”.
Sant Jordi 2017: Vides entre línies
En el marc del projecte comú de difusió turística impulsat per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, la Vall de Ribes i el grup FGC (amb les estacions de muntanya Vall de Núria i Vallter 2000), Camprodon també és present avui dijous 20 d’abril a l’Espai Provença (Barcelona) per prendre part dels actes de la Diada de Sant Jordi que organitza Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).
Al llarg de la jornada, s’organitzarà una acció turística i agroalimentària amb estands on els assistents podran degustar i comprar productes típics de la comarca i amb la marca de garantia “Productes del Ripollès”.
 
Programa d'actes FGC Sant Jordi 2017 (FGC)