La Mancomunitat de la Vall de Camprodon organitza el 15è Concurs de Fotografia

La Mancomunitat de la Vall de Camprodon vol destacar els valors del món natural, cultural i social de la zona a través de tres categories: paisatge, flora i fauna, i societat i patrimoni
El període d’inscripció per participar a la quinzena edició del Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon està obert fins el 12 d’octubre. Els pobles de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon organitzen el certamen, obert a majors de 18 anys, per realçar fotogràficament els valors del món natural, cultural i social de la Vall. Cada participant podrà presentar un màxim de 10 fotografies en una o diverses categories: paisatge, flora i fauna, i societat i patrimoni, relativa a mercats, fires, esdeveniments, festes o edificis.
cartell XV concurs de fotografia vall camprodonEl jurat, estretament vinculat amb el món de la fotografia, seleccionarà els premiats per cada categoria i donarà, a més, dos premis especials, un dels quals s’escollirà a partir de les tres fotografies més votades a Facebook. El lliurament de premis tindrà lloc el 8 de desembre a les 18 hores a la sala d’actes de l’Ajuntament de Camprodon.
El concurs compta, un any més, amb la col·laboració de Nikon, les Cuines de la Vall de Camprodon, la Fundació Isaac Albéniz, el Casal Camprodoní, Vallter2000, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i diferents productors i elaboradors agroalimentaris locals (Embotits Costabona, Can Parruc, Cal Xec, Carnisseria Tony-Engràcia, El Pont, Can Xano, Ca la Cecília, Casanova i Germans, Can Pineda, Can Blanch, Agrobotiga de la carn amb Carn de Poltre de Muntanya de l’Associació de Criadors d’eugues de muntanya del Ripollès, Forn Sala, Forn Sant Roc, Pastisseria Pujol, Forn J. Solà, Galetes Birba, Ca la Núria, Trumfes de la Vall de Camprodon dels productors de la Cooperativa Ramadera de Molló).
Per a més informació, consulteu les bases del concurs.