Camprodon opta amb quatre candidatures als Premis Ripollès Líders

L’onzena edició dels Premis Ripollès Líders, organitzats pel Grup Corisa, compta amb quatre candidatures camprodonines repartides en diverses categories.

En la categoria trajectòria del Ripollès hi trobem Cal Xec: establiment centenari que manté la tradició dels productes elaborats del porc des de fa més de tres generacions.

-La categoria d’esports i joventut a Bastiments Aventura i Casa de Colònies Torre del Coll: per l’aposta ferma que sempre han fet pel lleure, la integració dels joves i el descobriment del territori, adaptat als nens i joves.

-En la categoria Premi Joan Vilalta, empreses i indústria hi competeix Hermanos Casanovas: una empresa familiar que ha sabut créixer ordenadament i que dóna feina a moltes famílies de Camprodon.

-En la categoria Responsabilitat social Creu Roja Vall de Camprodon: per la seva inestimable tasca en benefici dels més desafavorits; suport a les famílies vulnerables, transport i gestió dels més grans, suport i acompanyament en uns moments delicats com aquests.

Els guardons van néixer amb la intenció de convertir-se en un referent de totes aquelles iniciatives que han aportat algun element diferencial al territori del Ripollès i la Vall de Camprodon. Tenen l’objectiu de reconèixer públicament les iniciatives personals, empresarials, institucionals que durant l’any hagin contribuït a potenciar la comarca.
Ja és obert el termini de votació popular, primer cal registrar-se per tal de poder votar en aquesta pàgina web, pots fer-ho fins el dia 22 de febrer. Aquí tens l’enllaç, registra’t i VOTA: