Camprodon millora l’experiència turística amb el suport del Pla de Foment Territorial del Turisme

Des del 2018, l’Ajuntament de Camprodon està executant unes actuacions que tenen com a eix central l’objectiu de millorar la competitivitat de l’experiència turística al municipi i que compten amb el suport econòmic del Pla de Foment Territorial del Turisme de 2019.
Les actuacions són les d’adequació de les muralles del castell de Sant Nicolau, el rearbrat del passeig Maristany i la Font Nova, l’adequació de l’aparcament de la Font Nova, l’adequació de l’aparcament de Rocabruna, la instal·lació d’un punt de recàrrega de vehicle elèctric, la millora de la senyalització i la proposta de gamificació “Sentir Camprodon, La Retirada”.
Amb aquestes actuacions, l’Ajuntament de Camprodon aposta per un model de desenvolupament del turisme que gira entorn de tres eixos: la desestacionalització de l’oferta turística, la projecció d’un turisme de qualitat i sostenible, i la innovació amb la incorporació de noves tecnologies.
El cost total d’aquests projectes és de 379.562,92 euros i compta amb el finançament de 205.238,10 euros a través del Fons Territorial del Turisme 2019  del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.