Camprodon lliurarà la Medalla de la Vila a tres camprodonins

El conseller de Justícia Carles Mundó assistirà a la cerimònia d’entrega de les distincions i els honors del municipi a Josep Maria Batlle Batchelli, Francesc Carola Pulí i Pere Ignasi Isern Pascal.
Cartell entrega Distincions
L’Ajuntament condecorarà aquest mes d’octubre a tres il·lustres camprodonins amb la Medalla de Bronze de la Vila de Camprodon per la seva implicació en l’excel·lència, eficiència i millora constant dels serveis públics a favor dels ciutadans del municipi. El consistori distingirà a Josep Maria Batlle Batchelli, Francesc Carola Pulí i Pere Ignasi Isern Pascal en una cerimònia pública que es durà a terme el dissabte 1 d’octubre, a partir de les 7 de la tarda, al Casal Camprodoní i és oberta a tota la ciutadania. L’acte, a més, comptarà amb la presència destacada del conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Carles Mundó.
El Ple de la Corporació va aprovar el passat mes de gener del 2016 atorgar a Josep Maria Batlle Batchelli la Medalla de Bronze de la Vila de Camprodon pels mèrits ostentats durant els més de 30 anys a l’Ajuntament, on ha destacat per la seva implicació en la prestació de serveis públics municipals a favor dels camprodonins i camprodonines i el seu altruisme solidari i col·laboració amb entitats com la Residència.
D’altra banda, l’Ajuntament també va aprovar el mes de maig d’aquest any atorgar al camprodoní Francesc Carola Pulí la Medalla de Bronze de la Vila pels seus més de 40 anys de feina al cos de Bombers Voluntaris de la Vall de Camprodon, on ha ressaltat per la seva implicació en rescats de muntanya, per ser una peça clau en les bones relacions dels cossos de bombers catalans i francesos i per ser un dels impulsors del nou cos de voluntaris de l’Ajuntament.
Finalment, també durant el mes de maig, el consistori va aprovar la concessió de la Medalla de Bronze de la Vila de Camprodon a Pere Ignasi Isern Pascal, jutge de Pau de la Vila de Camprodon des de 1990 fins a 2015. Pascal, al llarg de la seva trajectòria, ha destacat per la seva implicació en la preservació del medi natural i per la seva vessant de mestre i professor, encapçalant la direcció dels dos centres educatius del municipi, l’escola Doctor Robert i l’institut Germans Vila Riera.
L’accés a l’acte d’entrega dels honors i distincions de la Vila de Camprodon és obert a tota la població. Les places són limitades i quedaran subjectes a l’ordre d’arribada al recinte on es celebra l’esdeveniment. L’Ajuntament de Camprodon vol fer partícip a tots els camprodonins i camprodonines d’aquest acte al que resten convidats.