Camprodon ja té nou Ajuntament Juvenil

Marc Molas ha estat elegit alcalde de l’Ajuntament Juvenil, mentre que Júlia Girona en serà la secretària
Camprodon ja compta amb el nou Ajuntament Juvenil. El divendres 16 de novembre va tenir lloc l’acte de constitució d’aquest ens, format per 12 alumnes de l’Institut Germans Vila Riera i de l’Escola Dr. Robert. Els membres de l’Ajuntament Juvenil, escollits pels seus companys i companyes, actuaran durant un curs acadèmic com a representants dels i les joves de Camprodon i tindran l’oportunitat d’aportar propostes que considerin necessàries per al poble. Enguany, Marc Molas ha estat elegit alcalde de l’Ajuntament Juvenil, mentre que Júlia Girona en serà la secretària.
 
Objectius de l’Ajuntament Juvenil
L’Ajuntament es reunirà de forma periòdica per tal de votar i aprovar les propostes presentades, que seran traslladades a l’Ajuntament de Camprodon. Per tal de poder desenvolupar els projectes aprovats  i fer que els infants s’involucrin i aprenguin el funcionament d’un ajuntament, es pactarà un calendari de treball en hores extraescolars. Així mateix, els joves seran convidats a diferents actes de la vila.
Amb la renovació del nou Ajuntament Juvenil, el consistori reafirma el seu compromís d’oferir als joves de Camprodon un espai de debat i participació en les polítiques del poble i puguin sentir-se més propers a l’administració.
WhatsApp Image 2018-11-19 at 17.36.45