Camprodon ja ha constituït l’Ajuntament pels pròxims quatre anys

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Camprodon ha acollit, aquest matí, la constitució del consistori del municipi. Un acte que ha comptat amb un gran nombre de públic.

Un cop constituïda la mesa d’edat, que han ocupat Marc Coma com a conseller més jove i Marcela Mendieta, com la més gran, els regidors han jurat i promès, un a un, el seu càrrec. Posteriorment, s’ha procedit a l’elecció de l’alcalde per votació secreta. Xavier Guitart ha obtingut 9 vots, els dos restants han estat vots en blanc.

En el torn de discursos, que ha iniciat Xavier Juncà, ha agraït als votants la seva confiança i ha promès continuar fent propostes, aportar en qualitat i treballar per Camprodon. Alhora, ha fet referència i ha lloat el treball de Més Camprodon durant la campanya electoral, fent una sincera referència a Quim Coch, que va decidir apartar-se de la política després de les eleccions. Finalment, ha desitjat èxits i treball conjunt a l’equip de govern.

El ja alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, ha inaugurat la legislatura amb agraïments diversos, adreçats als regidors sortints i entrants, a tota la infraestructura del consistori, als diversos partits polítics camprodonins, als votants i també a la seva vessant personal. “Treballarem amb les portes de l’Ajuntament obertes, escoltant a tothom, amb la il·lusió del primer dia i l’experiència dels darrers quatre anys”.

Un cop s’ha donat per acabat l’acte, s’han procedit a fer les fotos de la constitució de l’Ajuntament i també de l’equip de govern.