Camprodon homenatja Manel Surroca amb una nova edició del concurs popular de pintura

El període d’inscripció del certamen romandrà obert fins al 30 d’octubre. El jurat farà públic el veredicte del guanyador/a el mateix dia de l’entrega de premis, el dissabte 22 de desembre, a Cal Marquès. Podeu consultar les bases aquí
Camprodon reforça la seva aposta per incentivar la creació pictòrica amb la II edició del premi de Pintura Manel Surroca-Pirineu de Girona (2018). Aquest concurs, que es va iniciar l’any passat durant la celebració del centenari i que compta amb el suport de l’Ajuntament i del Patronat de Turisme, és d’un certamen de pintura obert a qualsevol persona major de 18 anys, sigui o no veí/ïna de Camprodon. Xavier Sala, alcalde de Camprodon, afirma que “l’objectiu és continuar mantenint viva la presència de Manel Surroca a través d’aquest concurs i de les activitats del centenari que es van dur a terme l’any passat”.
En la mateixa línia, Anna Colomer, regidora de Cultura, fa una crida a la participació i assegura que “és un privilegi que el municipi compti amb el llegat de Surroca. Aquest concurs és una bona manera de demostrar l’orgull que sentim envers aquest artista i animem tothom a participar-hi”. La regidora també ha reafirmat la “bona acollida” del concurs de 2017 gràcies a unes “propostes d’allò més interessants, que estem segurs que enguany es mantindran”.
 
Característiques del concurs
El premi de Pintura Manel Surroca-Pirineu de Girona és un concurs de pintura obert a qualsevol persona major de 18 anys, sigui veí/ïna o no de Camprodon. La temàtica del certamen és lliure i per participar-hi cal inscriure-s’hi des de l’1 de setembre fins al 30 d’octubre enviant un correu electrònic a l’adreça premipintura@camprodon.cat. Les obres s’hauran de presentar a l’Oficina de Turisme de Camprodon (c/Sant Roc, 22) entre l’1 i el 15 de novembre. L’horari de recepció d’obres d’art serà de dimecres a diumenge, de 10 a 14h. Finalment, el jurat decidirà l’obra premiada d’entre els treballs finalistes i farà públic el seu veredicte el mateix dia de l’entrega de premis, el dissabte 22 de desembre a les 19h a Cal Marquès.
L’obra premiada serà dotada amb 1.500€ i passarà a ser propietat de l’Ajuntament de Camprodon, formant part del seu fons per a ser exposada en qualsevol dels seus museus/espais. Podeu consultar els terminis, requisits, condicions i bases.
L’Ajuntament de Camprodon, finalment, remarca el suport directe rebut del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de la Diputació de Girona per fer realitat aquest projecte.
 

JosepPlajaLopezGUANYADOR2017