Camprodon es reivindica com un dels principals destins turístics al Mercat d’Escapades de Catalunya

La nova edició de la mostra turística es fa del 4 al 6 de maig al passeig Lluís Companys de Barcelona, i tant la vila com a la Vall disposaran d’un estand on mostrar els nombrosos atractius pels visitants
 
mercat_escapades_1-1024x359
 
L’Ajuntament de Camprodon aposta per reivindicar la qualitat dels atractius turístics de la vila i del conjunt de la Vall, i tornarà a ser present al Mercat d’Escapades de Catalunya, que es realitza al passeig Lluís Companys de Barcelona entre el 4 i el 6 de maig. La mostra és considerada com un dels grans aparadors d’experiències turístiques del nostre país, i un esdeveniment clau si tenim en compte que el turisme interior genera uns ingressos al sector de més de1.500 milions d’euros.
La vila de Camprodon hi serà present conjuntament amb la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, la Vall de Ribes i el grup FGC (amb les estacions de muntanya Vall de Núria i Vallter 2000), dins de l’estratègia de difusió turística comuna impulsada per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès. El regidor de Turisme de Camprodon, Xavier Juncà, considera que “la vila és un dels principals reclams turístics de Catalunya, i conjuntament amb les demés institucions del Ripollès posarem encara en més valor la qualitat dels nostres serveis”.
L’estand es troba molt a prop de l’Arc de Triomf, i romandrà obert fins les 21h tant el divendres com el dissabte, i fins les 19h el diumenge. A més de mapes de la zona, guies amb itineraris naturals i culturals i material promocional, també s’ofereix als visitants diversos vals descompte. El Museu Etnogràfic de Ripoll també ha organitzat dos tallers per a tota la família: “Fes un xai”, on es donarà a a conèixer el xai del Ripollès i la qualitat de la seva llana, i “Fes de monjo copista”, on s’ensenyarà la cal·ligrafia emprada al Monestir de Santa Maria de Ripoll.
A més, l’organització del Mercat d’Escapades ha preparat un joc interactiu anomenat “El Joc de les Rutes”, que permetrà als participants crear una ruta a mida a partir d’una sèrie de preguntes que hauran de respondre prèviament. Aquestes rutes corresponen a les “Sis Rutes per viure Catalunya” de les quals el Ripollès en forma part, i els visitants podran guanyar descomptes en estades al nostre territori si la seva ruta personalitzada resulta premiada.