Camprodon es queda sense la tradicional Fira de la Puríssima

L’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon i l’Ajuntament de Camprodon, responsables de l’organització de la Fira de la Puríssima, han decidit cancel·lar l’esdeveniment previst per aquest desembre del 2020.
La situació sanitària actual i la complexitat d’un esdeveniment d’aquestes característiques on es reuneixen diversos expositors, s’organitzen activitats i conflueixen nombrosos visitants, ha forçat a prendre aquesta decisió motivada per preservar la salut de les persones davant del creixement de la malaltia de la Covid’19.
L’Ajuntament de Camprodon destinarà la partida pressupostada, per aquesta activitat, a un projecte per dinamitzar l’economia local que compta amb l’assessorament de la Diputació de Girona. L’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon destinarà la partida prevista per a la Fira de la Puríssima a seguir treballant en el projecte anual de promoció, dinamització i potenciació de la Vall de Camprodon, amb l’objectiu d’invertir aquests diners amb el millor profit per a la Vall de Camprodon.
Les dues entitats representades per la regidora de cultura, M. Àngels Reixach i Xavier Juncà,  s’encomanen a treballar ben aviat en nous projectes i també per a la FIRA DE LA PURÍSSIMA del 2021.