Camprodon es promociona al mercat turístic alemany

Un reportatge publicat al web de l’oficina a Alemanya de l’Agència Catalana de Turisme fa referència al municipi, i destaca, entre altres coses, el seu patrimoni i la seva riquesa paisatgística.
L’oficina a Alemanya de l’Agència Catalana de Turisme ha publicat, al seu web, un article que fa referència a Camprodon, i que va acompanyat d’una foto del Pont Nou. L’article en qüestió, titulat “A través dels Pirineus”, fa al·lusió a diferents punts i paisatges de la costa i l’alta muntanya catalana, com pot ser Cadaqués, la Seu d’Urgell i la Vall d’Aran. La publicació explica el trajecte i la ruta que es pot fer des del mar fins als Pirineus. En un moment donat, es destaca expressament la importància del municipi camprodoní.
Pel que fa al contingut del reportatge, aquest expressa que: “entre Olot i Ripoll, es troba Camprodon. Explorar aquest poble, documentat per primera vegada al segle XII, pot durar tot un dia, ja que és molt ric pels seus monuments i atraccions turístiques”. La publicació fa especial menció al Pont Nou, que qualifica de “punt representatiu”. A més, s’acompanya l’article amb una foto, cedida per l’Ajuntament.
El regidor de Turisme, Xavier Juncà, ha manifestat que “aquesta és una acció de promoció molt important, ja que dóna a conèixer al mercat alemany la nostra vila, el nostre paisatge i la nostra essència”.
Podeu llegir l’article original al web: https://katalonien-tourismus.de/katalonien-nach-regionen/pirineus/einmal-quer-durch-die-pyrenaeen.
ACT