Camprodon es prepara per acollir la setena edició de la Comerçnit

Enguany la vetllada finalitzarà amb un concert a càrrec de Sound Six, formació finalista del concurs de TV3 Oh Happy Day. També es sortejaran xecs regal per valor de 1.500€, així com sopars a diversos restaurants de la Vall i forfaits per a Vallter.
Dissabte 19 d’agost, Camprodon celebrarà una nova edició de la popular Comerçnit, una vetllada nocturna original i innovadora impulsada per l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon –amb la col·laboració de l’Ajuntament de Camprodon- que té per objectiu donar a conèixer l’oferta comercial i de restauració de la vila i oferir a veïns i visitants una singular nit lúdica i cultural.
Des de les vuit del vespre fins a dos quarts d’onze de la nit les botigues i comerços del municipi romandran oberts i oferiran promocions i descomptes especials a tots els passejants. Completaran l’oferta un seguit de rutes culinàries i el trenet turístic de Camprodon, que tindrà caràcter gratuït. A més, es farà el sorteig de fins a 1.500€ en xecs regal i d’altres tipus de premis (sopars en restaurants de la Vall, forfaits per a Vallter…). Per tal de participar en el sorteig només caldrà fer sengles compres de 10€ cadascuna a dos establiments membres de l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon i emplenar el passaport de participació amb les dades personals i els gomets acreditatius de les compres. Un cop emplenats, els passaports hauran de ser dipositats a la urna instal·lada a la Plaça Doctor Robert, on romandran tancats fins a les 22.30h, quan es farà efectiu el sorteig de premis.
En acabar la nit, tindrà lloc l’actuació de Sound Six, formació finalista del concurs Oh Happy Day de TV3 (venda d’entrades: Oficina de Turisme de Camprodon i www.codetickets.com). Des de l’Ajuntament es convida tots els veïns i veïnes a sortir al carrer i bolcar-se en aquesta singular nit lúdica i cultural que, poc a poc, s’està convertint en una cita ineludible del calendari estiuenc camprodoní.
 
Cartell Comerçnit 2017