Camprodon dona la benvinguda a l’estiu amb un seguit de visites guiades

La novetat d’enguany són les activitats guiades familiars ‘El misteri del pont de Camprodon’, el 19 i 26 de juliol i tots els dijous d’agost
Camprodon fa un pas més en la seva agenda cultural i ha organitzat al mes de juliol i d’agost les visites guiades familiars ‘El misteri del pont de Camprodon’, que tindran lloc el 19 i 26 de juliol i tots els dijous d’agost. L’objectiu principal serà resoldre els diferents enigmes que es plantegen en un mapa. Un cop resoltes totes les pistes, s’obtindrà un altre fragment del mapa per, finalment, aconseguir un plànol i poder construir el Pont Nou. “La idea d’aquesta activitat és poder conèixer Camprodon però incorporant elements com el misteri, el joc i, sobretot, la diversió”, explica Xavier Juncà, regidor de Turisme.
El tret de sortida d’aquestes activitats tindrà lloc a les sis de la tarda a l’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon. El preu serà de 4 euros i gratuït per als menors de 5 anys. L’Ajuntament recomana realitzar l’activitat, d’una durada d’una hora i mitja aproximadament, amb famílies amb nens i nenes de 6 a 12 anys.
Més informació o reserves a turisme@camprodon.cat o trucant al 972 740 010.
 
Altres visites al juliol
El municipi també acull tots els dissabtes d’aquest mes una visita guiada per la vila. El punt de trobada és davant l’Oficina de Turisme. A més, el diumenge 29 de juliol a les 12 del migdia es realitzarà una visita al poble de Beget. Aquesta començarà davant de l’església i tindrà una durada d’una hora i mitja. “L’Alta Garrotxa està formada per diversos pobles amb molt d’encant, un d’ells Beget. Per aquest motiu, organitzem aquesta visita guiada amb l’objectiu de transmetre i compartir aquest encant”, assegura Juncà.
El preu d’aquestes activitats és de 5 euros pels adults, 3 euros pels menors de 12 anys i gratuït pels nens i nenes d’entre 0 i 4 anys.
Les inscripcions es poden fer a l’Oficina de Turisme de la Vall de Camprodon (carrer Sant Roc, 22), trucant al telèfon 972 740 010 o enviant un e-mail a turisme@camprodon.cat.
Visites guiades juliol18.pdf_page_1
Visites familiars (1)-001