Camprodon diu adéu a la Festa Major després de més d'una setmana d'activitats

Ahir diumenge Camprodon es va acomiadar de la Festa Major de Sant Patllari fins l’any vinent. Han estat quasi deu dies de concerts, esports, ball, cultura, rialles i bon ambient. Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a tots els veïns i veïnes, les entitats, les associacions, els comerços i els patrocinadors per tot l’esforç, temps i recursos invertits per tal que la Festa fos, novament, un èxit d’assistència.
Facebook capçalera
Un any més, la programació ha combinat els nous formats amb les activitats de caire més tradicional, pensant en tot moment en els diferents col·lectius i grups d’edat del municipi. Tampoc han faltat a la cita els habituals espectacles per als més petits de la casa. Pel que fa a grups i orquestres, han passat per l’escenari l’Orquestra Diversiones, Germà Negre, Els Bazaga’s, David Mateos, Wombo’s, MAMT’S, la Cobla Principal de la Bisbal i l’Orquestra Girasol, entre d’altres. I les activitats de nou encuny, com ara el Planet Day, han esdevingut un veritable èxit, fins i tot més del que es preveia.
Tenint en compte la bona acollida de totes les activitats i la gran mobilització de veïns i veïnes que s’ha produït, Anna Colomer, regidora de Festes, ha fet una valoració molt positiva de la Festa, tot ressaltant “l’ambient de germanor i l’esperit cívic que s’ha respirat en tot moment” i “la passa endavant que suposa a nivell de cohesió i vertebració del poble”.