Camprodon creix en habitants el 2018

Segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística, tot i que el passat va ser un any amb pocs naixements, la població camprodonina ha crescut un 2%.
Camprodon recupera habitants i canvia la tendència decreixent dels últims dos anys, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE). L’any 2015, els habitants arribaven gairebé als 2.300. Però, el 2016, aquesta xifra es va reduir fins al 2221 i, el 2017, encara més, baixant fins als 2.214. El passat any 2018, la tendència va canviar, i la població va augmentar fins als 2.261. Tot i ser un any amb pocs naixements, la població ha augmentat un 2%.
Concretament, el 68% dels nous empadronaments provenen de Catalunya, un 12% de la resta de l’estat i un 19% de fora d’Espanya. L’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, destaca que “es tracta d’un indici molt interessant i demostra que si som capaços de potenciar els nostres actius ens convertim en una vila atractiva per viure-hi”. “Esperem que la tendència a l’alça pel que fa a la població es consolidi i es confirmi els pròxims anys”, assegura.
Podeu consultar el web de l’INE a través d’aquest enllaç.
Gràfic