Camprodon commemorarà el Dia Internacional de les Dones amb actes ben diversos

El pròxim 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i Camprodon no es queda enrere en visibilitzar la importància de les dones en la societat. El consistori i l’Associació de Dones de la Vall de Camprodon (ADVAC) presenten avui el cartell amb les diverses activitats previstes pel 8M i també per dies posteriors durant el mes de març.

Dimecres que ve, a les 12h a la Plaça de la Vila, l’ADVAC farà lectura d’ un manifest que anirà seguit d’un taller a càrrec de la Creu Roja de la Vall. A l’hora de dinar, es farà una trobada de dones a l’Hotel Camprodon que amenitzarà el Duo Eclipse. Els tiquets de l’àpat es poden adquirir a l’Oficina de Turisme.

El dissabte dia 11 les dones continuen sent les protagonistes, aquest cop en territori sardanista. La Cobla Sol de Banyuls tocarà, al Pavelló Vell “la sardana té nom de dona”, un repertori sardanista compost íntegrament per dones.

Finalment, el divendres 17 de març, es durà a terme la dinàmica grupal “Dones d’abans i dones d’ara” a l’Espai Cultural Cal Marquès i que coordinarà el Consorci del Benestar del Ripollès.

L’Ajuntament de Camprodon, el 8M i cada dia de l’any, al costat de les dones.