Camprodon clourà la Fira de la Galeta 2018 amb la música d’Andrea Motis

La cantant, trompetista i compositoria catalana actuarà diumenge 9 de setembre, a partir de les 20 h., sota el Pont Nou en el concert de clausura de la primera edició d’aquest esdeveniment.
Camprodon ja ho té tot a punt per acollir aquest cap de setmana la primera edició de la Fira de la Galeta. Al llarg de dos dies, dissabte 8 i diumenge 9 de setembre, la vila acollirà prop d’una trentena d’activitats gastronòmiques, culturals, infantils, esportives i lúdiques amb la galeta com a gran protagonista.
A la cita, però, tampoc hi faltarà la música. I és que enguany, el concert de clausura de l’esdeveniment anirà a càrrec d’una de les artistes més contrastades i de renom del panorama musical català actual. La saxofonista de jazz Andrea Motis actuarà diumenge 9 de setembre, a partir de les 20 h., sota el Pont Nou com a acte de cloenda de la Fira de la Galeta 2018.
L’activitat serà gratuïta i Andrea Motius actuarà acompanyada de Joan Chamorro Quartet. Motis va començar a estudiar a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu amb Joan Chamorro, que la va reclutar poc després perquè formés part de la seva banda.
 
E7V_FiradelaGaleta_CartellAndrea-001