Camprodon celebrarà el Carnaval 2023 el pròxim 18 i 19 de febrer

Com cada any, febrer és temporada de Carnavals i Camprodon celebrarà aquesta emblemàtica festa el cap de setmana del 18 i 19.

Les activitats començaran el dissabte amb la visita del Rei Carnestoltes als avis i àvies del Geriàtric per compartir amb ells una estona i, quan acabi, farà camí cap a la plaça de la Vila, on hi arribarà a les 18:00h perque l’alcalde li faci entrega de la clau del poble per iniciar un cap de setmana de disbauxa. Els participants a la rua caldrà que estiguin preparats pel tret de sortida que tindrà hora a les 19:00 des de l’estació d’autobusos. Rua que passarà pels principals carrers de la Vila i on les carrosses i grups podran fer les seves actuacions.

Posteriorment, la festa tindrà lloc al Pavelló Vell, que iniciarà a les 23:30. Amenitzaran la nit el grup Selva Band i, a partir de les 03:00h, serà el torn de Dj Draude. Com és habitual, els premis a les millors carrosses i comparses de la rua s’entregaran a la mitja part del primer grup.

El diumenge serà el torn dels més petits. A les 16:00 es donarà el tret de sortida a la rua, des de la plaça del Carme que acabarà al Pavelló Vell amb l’animació infantil de “Folkids”. Seguidament, hi haurà berenar per tothom i una festa confetti. El cap de setmana de carnaval posarà el punt final amb la crema del Rei Carnestoltes.

Les inscripcions a la rua cal que es formalitzin a l’Oficina de Turisme de la Vila i el jurat que atorgarà els premis estarà format per representants d’entitats, associacions camprodonines i ajuntaments de la Vall. Les bases es poden consultar aquí o a la mateixa Oficina de Turisme.