Camprodon celebra el seu últim dia de Festa Major

Avui a les 9 hores s’ha dut a terme el primer acte del darrer dia d’aquesta Festa Major de Sant Patllari 2022: la caminada solidària fins a Sant Antoni amb els bombers i bomberes voluntaris de Camprodon.

Ahir, la jornada va iniciar amb la inauguració del local de l’Associació de Dones de la Vall de Camprodon, al carrer Joan Maragall, un espai on l’associació podrà fer reunions i diferents activitats i que passarà a ser un casal d’entitats que acollirà, a més, els Amics de Sant Antoni i la Processó dels Sants Misteris.

Al vespre, la Mare de la Font va ser, de nou, l’espai per a la música i la festa. Es van celebrar els concerts amb Jesebel Luengo i Aniol Ponce, Mamt’s, Corda Fluixa i Capinàs, seguits de P3 dj’s. De la mateixa manera que la nit del 23 de juny, l’espai va comptar amb el punt d’informació i sensibilització per a joves en contra del masclisme i la LGTBIfòbia.

Per acabar, avui es farà la projecció del documental ‘Un viaje hacia nosotros’, de Pepe Viyuela, al Casal Camprodoní a les 18.00 hores. Les entrades, que son gratuïtes, encara es poden reservar a través d’aquest enllaç.