Camprodon aposta pel desenvolupament econòmic i l’ocupació

Del 29 de setembre al 15 de desembre, l’Agència de Desenvolupament del Ripollès organitza arreu de la comarca un cicle de xerrades sobre desenvolupament econòmic local. Camprodon serà seu el 24 de novembre d’una de les conferències del projecte.
Cartell Jornades Desenvolupament Econòmic
Dijous 29 de setembre arrenquen a la ciutat de Ripoll les Jornades per a la millora de les capacitats institucionals i la cooperació público-privada en l’àmbit del desenvolupament econòmic local i l’ocupació al Ripollès organitzades per l’Agència de Desenvolupament del Ripollès en el marc del projecte “Treball a les 7 comarques”. Fins el 15 de desembre, diferents poblacions de la comarca acolliran un total de sis xerrades sobre desenvolupament econòmic local i Camprodon serà seu d’una de les conferències el proper dijous 24 de novembre.
La conferència, que es titularà “L’activitat turística en un territori de muntanya” i que es durà a terme a la sala d’actes de l’Ajuntament Camprodon (de 16:30 h. a 19:30 h.), comptarà amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Selva i Turisme Garrotxa i tindrà com a objectiu explicar com es pot millorar la cooperació público-privada pel foment del turisme i com es poden articular productes turístics nous que fomentin el desenvolupament local en territoris de muntanya. La xerrada va dirigida, especialment, a càrrecs electes (regidors municipals i consellers comarcals), personal tècnic dels ajuntaments, Consell Comarcal i entitats supramunicipals i agents socials i econòmics del Ripollès. Per poder assistir a la xerrada cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 972 70 44 99, o bé enviar un correu electrònic a l’adreça consorci@ripollesdesenvolupament.com
Les jornades inclouen un total de sis xerrades que, des del 29 de setembre fins el 15 de desembre, es celebraran en sis poblacions diferents del Ripollès: Camprodon, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Les Llosses, Campdevànol i Ribes de Freser. L’objectiu és aportar noves visions i maneres de fer en relació al desenvolupament econòmic local que poden ser aplicables al Ripollès.