Camprodon amb el Gran Recapte d’Aliments 2020

Creu Roja Vall de CamprodonCáritas, se sumen a la iniciativa solidària “El Gran Recapte” organitzada pel Banc d’Aliments i promouen la recollida virtual d’aliments al nostre municipi.
Avui comença el Gran Recapte d’Aliments que s’allargarà tota la setmana, fins dissabte 21 de novembre, en una campanya clau per a proveir a les entitats locals distribuïdores d’aliments de productes bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos.
Per aquesta 12ª edició del Gran Recapte, i degut a la situació d’emergència derivada de la pandèmia COVID 19, el Banc dels Aliments proposa una campanya virtual on la recollida es fa mitjançant aportacions econòmiques. Aquests donatius es poden fer comprant tiquets de menjar als establiments de comerç de proximitat del nostre municipi o bé fent un BIZUM al número 33596. A la Vall de Camprodon la compra de tiquets als comerços s’allarga fins al 13 de desembre.
Des de la irrupció del COVID19, els Bancs dels Aliments han hagut d’actuar amb celeritat per poder adaptar la seva operativa i donar resposta a la creixent demanda d’aliments per part de les entitats socials. Aquest increment ja supera el 40% respecte al mateix període de l’any passat. Aquesta tardor-hivern sembla indicar que, l’emergència social derivada de la pandèmia i la ralentització de l’activitat econòmica, comportarà que moltes persones tinguin dificultats per a cobrir les necessitats bàsiques. Ens cal la teva ajuda, col·labora!