Camprodon acull l’última prova del circuit Xtrail Series

250 corredors van participar diumenge 2 d’octubre de la Isard Atac Trail Running. La cursa s’inclou en el projecte “Territori d’Isards”, impulsat per l’entitat Ski Club en col·laboració amb l’Ajuntament, i té per objectiu projectar la Vall de Camprodon.
la Isard Atac Trail Running 1
La Vall de Camprodon va ser la seu aquest cap de setmana de la Isard Atac Trail Running, la darrera prova del circuit Xtrail Series d’aquest any 2016 i una de les curses amb més pedigrí de la zona. A la prova, organitzada per l’emblemàtica entitat Ski Club de Camprodon, hi van prendre part 250 corredors que van competir en dos recorreguts de muntanya diferents –“Marató” i “Short”- i que van transcórrer per paratges espectaculars de la Vall. La sortida de la prova es va fer diumenge 2 d’octubre des de la plaça de Santa Maria de Camprodon, que també va acollir el final de la cursa.
La Isard Atac Trail Running és el segon gran esdeveniment esportiu que s’inclou en el projecte “Territori d’Isards”, un conjunt transversal d’actuacions que, mitjançant l’organització de competicions esportives de muntanya, té per objectiu dinamitzar i projectar el paisatge i l’entorn natural de la Vall de Camprodon. El programa està organitzat per Ski Club i compta amb el suport de l’Ajuntament, qui agraeix i posa en valor l’estreta relació de col·laboració que manté amb aquesta entitat camprodonina en l’impuls d’actuacions de promoció de la Vall. El primer esdeveniment del projecte “Territori Isards” va ser la desena edició de la Isard Atac BTT celebrada el passat mes de setembre; mentre que la tercera competició que es contempla és una prova d’esquí de muntanya, la Isard Atac Skimo, prevista per a l’any 2018.
Categoria masculina
En categoria masculina, en la modalitat de “Marató”, Joaquin Navarro Acemel es va endur la victòria dels sèniors amb un temps de 4 hores, 41 minuts i 16 segon; i el podi el van completar Adrià Matas Baños i Pau Castanyer Benavent. A la modalitat masculina sub-23 de “Marató” la millor marca va ser per a Joan Reyne Magret (4 hores, 48 minuts i 13 segons); i a la de veterans el triomf se’l va endur Jordi Soler Torradas (5 hores, 22 minuts i 48 segons).
Mentrestant, en la modalitat “Short”, de 22 quilòmetres, Adrià Sellés Serra va marcar el millor temps (2 hores, 21 minuts i 53 segons) per davant de Gaspar Bartra i Raúl Velasco Aledo. A juvenil, triomf per Pol Pujol Llovet (2 hores, 32 minuts i 29 segons); a sub-23, millor marca per a Pol Reverter Pascual (2 hores, 46 minuts i 38 segons); i a veterans, millor temps per a Juan Molina Muñoz (2 hores, 32 minuts i 50 segons).
Categoria femenina
En categoria femenina, en la modalitat de “Marató”, el triomf sènior va ser per a Imma Boada Oriols (6 hores, 11 minuts i 32 segons), per davant de Marta Garcia Pérez i Mònica Guilera Sala. A la modalitat veterans, mentrestant, la millor marca va ser per a Belén Simarro Valls (7 hores, 7 minuts i 20 segons).
Mentrestant, en la modalitat “Short”, de 22 quilòmetres, Anna Carné Martínez va marcar el millor temps (2 hores, 41 minuts i 47 segons) per davant d’Anna Capdevila Bach i Sara Ruiz Herrero. A la categoria veterans, finalment, la victòria va ser per a Yolanda Chaves Jiménez (3 hores, 26 minuts i 56 segons).