Camprodon acull l’Aplec Coral de les Comarques de Girona del 2016

La Coral de Camprodon ha estat l’escollida enguany per organitzar a la vila, el proper 27 de novembre, la quinzena edició d’aquesta tradicional proposta cultural impulsada per la Federació Catalana d’Entitats Corals. Descarrega’t el programa de mà de l’acte.
Camprodon manté el seu idil·li amb la cultura. Aquest mes de novembre la vila ha estat la seu escollida per dur-hi a terme la quinzena edició de l’Aplec Coral que impulsa la delegació gironina de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC). La Coral Camprodon, entitat amb més de dues dècades de dedicació incansable a la música, ha estat l’escollida enguany com a organitzadora del certamen.
Diumenge 27 de novembre (18 h.), en un marc incomparable per a la música com és la Parròquia de Santa Maria de Camprodon, es celebrarà una diada de concerts amb la participació de diferents corals vingudes d’arreu de les comarques gironines i amb l’acompanyament de la pianista Victòria Katsyuba i que permetrà als assistents descobrir un nou repertori i compartir vivències dels diferents mons corals de les entitats participants.
L’Ajuntament posa en valor el paper de la Coral Camprodon en la promoció i difusió de la cultura i la música al municipi i arreu de la Vall i convida tots els camprodonins i camprodonines a prendre part activament d’aquest aplec.
 
Cartell XV Aplec Coral