Camprodon acull la reunió de llançament del Projecte Aptitude

El projecte té com a objectiu desenvolupar a la zona transfronterera dels Pirineus accions per prevenir la dependència de les persones grans.
Aquest dilluns, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Camprodon ha acollit una reunió de llançament d’Aptitude, el Projecte transfronterer per a la prevenció de la dependència en la gent gran. La iniciativa, que ha esdevingut una gran oportunitat per al territori del Ripollès, la Vall de Camprodon i Camprodon, té com a objectiu desplegar accions de prevenció de la dependència de les persones grans, creant una xarxa de coordinació territorial per promoure l’atenció, la formació, la recerca i la innovació en gerontologia. A més, també pretén ser un punt de trobada on es puguin establir vincles entre els professionals i crear un ecosistema econòmic que faciliti els projectes per afavorir el manteniment de la capacitat intrínseca de les persones.
El Projecte Aptitude, finançat pel programa europeu Poctefa, és una iniciativa de la Fundació Salut i Envelliment de la Universitat Autònoma de Barcelona, el Pla de Salut de Catalunya 2016-2020 i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
logo-interreg-poctefa-RGB