Camprodon acomiada un Carnaval màgic i per al record

L’Ajuntament agraeix als veïns i veïnes, entitats, associacions i comerços de la vila la seva dedicació per convertir la festa en un nou èxit. Consulta aquí l’àlbum complet de fotografies.
Camprodon va dir adéu aquest cap de setmana a una nova edició del Carnaval. La festa va tornar a omplir els carrers de la vila, un any més, de colors, música i rialles gràcies a la participació i implicació de veïns i veïnes, entitats, associacions i comerços camprodonins. La crema del Rei Carnestoltes va posar diumenge 26 de febrer el colofó final a un Carnaval que ha tornat a deixar moments màgics i per al record.
Rua de Carnaval
La tradicional i simbòlica presa del càrrec d’alcalde del Rei Carnestoltes va ser l’avantsala, dissabte 25 a la tarda, de l’esperada Rua de Carnaval. Enguany, hi van prendre part un total d’11 carrosses i 7 comparses en una exhibició única de disfresses que va convertir els carrers del poble en un mosaic de colors i formes. Amb la caiguda de la nit, el protagonisme es va traslladar a la carpa de la Plaça del Carme on els camprodonins van gaudir d’una sessió de ball amb ‘Maracaibo’ i on es va donar a conèixer el resultat del concurs de carrosses.
16996223_1285589521537200_332382276168851063_n
Concurs de carrosses
La creativitat, l’originalitat i les ganes de passar-s’ho bé van ser el comú denominador de totes les comparses, carrosses i disfresses que enguany van prendre part de la Rua. El jurat del certamen va proclamar com a guanyadores del concurs de carrosses de Carnaval 2017 les següents formacions:
. 1r premi: MÓN SUBMARÍ
. 2n premi: LA COLLA DEL MAG MIC
. 3r premi: ELS SUBMARINISTES DE SANT PAU
. Premi a millor comparsa: TOCATS DE L’ALA
Carnaval Infantil
Diumenge 26 de febrer, Camprodon es va aixecar amb més ganes de festa. El dia va començar amb la tradicional visita del Rei Carnestoltes a la Residència Geriàtrica Municipal l’Hospital, que va compartir amb els residents la seva alegria i esperit festiu. I a les 4 de la tarda nens i nenes de totes les edats van participar de l’esperada Rua Infantil pels carrers del poble. Encapçalats pel Rei Carnestoltes, els infants camprodonins es van dirigir en processó cap a la Plaça del Carme, tot contagiant els veïns i veïnes que els seguien amb la seva energia i esperit festiu.
31772893-5b4b-42e7-96bf-89cd3e05febb
Ja a la carpa instal·lada a la plaça, la companyia d’espectacles ‘Pais de Xauxa’ va oferir un divertit i original xou que va tenir els nens i nenes embadalits durant una bona estona. Va tancar la festa un suculent berenar popular a base xocolata i pastes ofert per Esclat Bonpreu i l’Associació Cuines de la Vall de Camprodon.
Un cop acabades les activitats infantils, va arribar el moment de dir adéu al Carnaval. Amb un sentiment d’alegria i pena alhora, veïns i veïnes de totes les edats es van aplegar per tal de cremar el Rei Carnestoltes. Amb la foguera i la crema del que, un any més ha estat motor i actor protagonista d’aquesta bonica festa, els camprodonins i camprodonines s’acomiadaven del Carnaval fins l’any que ve.