Camprodon acomiada el Carnaval amb una jornada d'activitats per als més petits

Ahir diumenge va ser una jornada farcida d’activitats per als més petits. Amb la crema del Rei Carnestoltes els camprodonins i camprodonines diuen adéu al Carnaval.
IMG-20160207-WA0005
Camprodon es va acomiadar ahir del Rei Carnestoltes amb la tradicional foguera de fi de festa, dient adéu a una edició del Carnaval que ha tornat a deixar moments màgics i per al record. Després del festival de colors, música i rialles que va ser dissabte, ahir diumenge va ser el torn per als més petits.
Tot va començar amb la tradicional visita del Rei Carnestoltes i els seus companys de la Colla d’en Cle a l’Hospital, que van compartir amb els residents la seva alegria i esperit festiu.
IMG-20160207-WA0007
A les 4 de la tarda nens i nenes de totes les edats van iniciar des de l’estació de bus l’esperada Rua Infantil pels carrers del poble. Encapçalats pel Rei Carnestoltes, els infants camprodonins es van dirigir en processó cap al pavelló vell, tot contagiant els veïns i veïnes que els seguien amb la seva energia i esperit festiu.
IMG-20160207-WA0004
Ja al pavelló, la companyia d’espectacles El Pot Petit va oferir un divertit i original xou que va tenir els nens i nenes embadalits durant una bona estona. Va tancar la festa un suculent berenar popular a base xocolata i pastes ofert per Esclat Bonpreu i l’Associació Cuines de la Vall de Camprodon.
IMG-20160207-WA0002
 
IMG-20160207-WA0003
Un cop acabades les activitats infantils, va arribar el moment de dir adéu al Carnaval. Amb un sentiment d’alegria i pena alhora, veïns i veïnes de totes les edats es van aplegar a davant del pavelló vell per tal de cremar el Rei Carnestoltes. Amb la foguera i la crema del que, un any més ha estat motor i actor protagonista d’aquesta bonica festa, els camprodonins i camprodonines s’acomiadaven del Carnaval fins l’any que ve.
IMG-20160207-WA0001
Des de l’Ajuntament de Camprodon es dóna les gràcies a totes les entitats que, un cop més, han fet possible l’organització d’un programa d’activitats divers i per a totes les edats. També es vol agrair als camprodonins i camprodonines la seva implicació en els actes festius. Finalment, es dóna les gràcies a Bonpreu Esclat i l’Associació Cuines de la Vall de Camprodon pel deliciós berenar que van servir al pavelló vell després de l’actuació infantil. Esment especial mereixen els amics de la Colla d’en Cle, que han amenitzat totes les activitats amb la seva alegria i predisposició constant a fer gresca. Entre tots hem fet d’aquesta nova edició del Carnaval un èxit d’assistència.