Camprodon acollirà el primer dia del Clownia Festival

Coincidint amb la Festa Major de Sant Patllari, els grups Muchacho & Los Sobrinos, Gertrudis, Atupa i PD Pausa actuaran al municipi el dijous 22 de juny.
Camprodon serà una de les seus del Clownia Festival i celebrarà la jornada inaugural d’aquest certamen, segons van confirmar els organitzadors en l’acte de presentació a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. “Després d’un treball conjunt i en positiu entre l’Ajuntament i l’organització del Festival es va acordar programar el primer dia del Clownia a la nostra vila“, explica la regidora de Cultura i Festes, Anna Colomer. També afegeix que “l’objectiu ha estat en tot moment sumar esforços i complementar aquests dos esdeveniments que són referents a la comarca i, en el cas del Clownia, també al país”.
En la quarta edició d’aquest espectacle organitzat per Txarango, la Plaça de la Vila de Camprodon serà l’escenari que acollirà les quatre actuacions gratuïtes previstes per al dijous 22 de juny. D’aquesta manera, els grups Muchacho & Los Sobrinos, Gertrudis, Atupa i PD Pausa expressaran el seu art al carrer i donaran el tret de sortida amb grans dosis de rumba, energia, fusió i molta diversió. A nivell logístic, s’oferiran busos llançadora gratuïts que aniran des de la zona d’acampada de Sant Joan de les Abadesses a l’estació d’autobusos de Camprodon. El festival completarà la seva programació els dies 23, 24 i 25 a Sant Joan de les Abadesses. Podeu consultar tots els concerts previstos al portal web del Clownia Festival.
Anna Colomer posa en valor que “la jornada inaugural del Clownia Festival es dugui a terme en el marc de la Festa Major de Sant Patllari. I això ha estat possible gràcies a l’esperit constructiu de totes les parts i les ganes d’enriquir cadascun dels esdeveniments”.
Presentació Clownia Festival