Participa de la portada de la Flama del Canigó a Camprodon

L’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes de Camprodon a participar d’una sortida divendres 23 de juny al migdia al Coll de Pal per gaudir d’una xerrada i un dinar popular i convertir-se en portadors de la Flama del Canigó des d’aquell punt fins a la vila. Les persones interessades cal que reservin plaça trucant al telèfon 607 83 93 86. Consulta aquí els consells per a la Revetlla. 
Camprodon acollirà divendres 23 de juny fins a dues flames del Canigó que permetran encendre les fogueres camprodonines durant la Revetlla de Sant Joan. La primera flama arribarà a les 17:30 a la plaça de la Vila impulsada per Òmnium Cultural; mentre que la segona flama serà a Camprodon als volts de les 19:30 h. de la mà d’un grup de muntanya de la Vall de Camprodon , en una original iniciativa que enguany compleix la seva tercera edició.
En el cas d’aquesta segona flama, l’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes de Camprodon a participar d’una sortida divendres 23 de juny al migdia al Coll de Pal per gaudir d’una xerrada i un dinar popular i convertir-se en portadors de la Flama del Canigó des d’aquell punt fins a la vila de Camprodon. Per prendre-hi cal reservar plaça prèviament trucant al telèfon 607 83 93 86.
Dijous 22 de juny, un equip format per gent de muntanya iniciarà la ruta fins al cim del Canigó; i a la mitjanit encendran la Flama i iniciaran el camí de tornada fins al Coll de Pal. Un cop allà, divendres 23 de juny al migdia es reuniran amb els representants de cadascun dels municipis de la Vall per compartir una xerrada i un dinar popular i fer entrega de la flama. Finalment, aquesta flama serà transportada en llànties a cadascuna de les viles per poder encendre les fogueres de Sant Joan. En el cas de Camprodon, la previsió és que la Flama arribi entre les 19 h. i les 19:30 h. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.