Calefaccions Molas, ‘Pin d’Or’ 2017

L’empresa camprodonina ha rebut el màxim reconeixement del Gremi d’Instal·ladors de Girona per la commemoració enguany del seu centenari.
La històrica empresa ‘Calefaccions Molas’, situada al carrer Ignasi Casabó de Camprodon, ha rebut el reconeixement públic del Gremi d’Instal·ladors de Girona com a establiment centenari. L’entitat gironina, que representa els interessos de mes de 1.000 empreses instal·ladores de les comarques gironines, ha volgut premiar la trajectòria centenària d’aquest negoci camprodoní amb l’entrega del ‘Pin d’Or’ 2017. El reconeixement es va fer en el marc de la Diada de l’Instal·lador 2017, celebrada el passat dissabte 11 de febrer a Girona.

Entrega del 'Pin d'Or' 2017 a 'Calefaccions Molas'

L’Ajuntament de Camprodon felicita i dóna l’enhorabona a ‘Calefaccions Molas’ per aquest meritori reconeixement.
‘Calefaccions Molas’ va ser fundada l’any 1917 a Camprodon per Antonio Molas Via. En els seus inicis l’empresa es va especialitzar en la serralleria, llauneria i calefacció; i durant la dictadura franquista va aconseguir un salconduit per treballar a França. Ja durant la segona generació del negoci, amb Pedro Molas al capdavant, aquest va aconseguir consolidar al territori tot el seu catàleg de serveis.
Actualment, Eduard Molas Cruz lidera la tercera generació de ‘Calefaccions Molas’; període durant el qual el negoci ha obert una nova botiga i despatx a Camprodon i ha ampliat la seva oferta de serveis: calefaccions gasoil, instal·lacions de gas, calderes biomassa, energia solar, tractaments d’aigua, manteniments industrials, llauneria, banys i cuines i fumisteria. Entres les actuacions dutes a terme la llarg dels darrers anys, a més, destaca la instal·lació dels primers canons de neu artificial a Vallter 2.000. Des del 2016, s’ha incorporat la quarta generació del negoci amb Pau Molas Ventura.