Cal Marquès acull una jornada formativa de gestió de la processionària i l’eruga del boix

La sessió, organitzada per l’Ajuntament i l’empresa de plagues Senplag, tindrà lloc a les 17 h del pròxim dissabte, 14 de març.
El dissabte, 14 de març, a les 17 h, l’Espai Cal Marquès de Camprodon acollirà la Jornada formativa sobre la processionària i l’eruga del boix. Organitzada per l’Ajuntament i Senplag, la sessió té com a principal objectiu assessorar i orientar els veïns que vinguin en matèria de biologia de les plagues, mètodes de gestió integrada, propostes de control i qüestions de coordinació amb els habitants de les zones afectades: principalment Font Rubí, Rocabruna i Camprodon.
De fet, l’Ajuntament està duent, juntament amb Senplag, treballs de control d’aquestes plagues als espais públics. La jornada forma part de l’interès del consistori per traslladar una bona informació i recursos per a les zones privades de cara a la temporada de primavera, en la qual aquest tipus de plagues apareixen i poden comportar complicacions i incomoditats a les persones i animals de companyia. A més, representa un exemple més de bona coordinació i treball conjunt entre el sector públic i privat.
Cartell Senplag