Cal Marquès acull la presentació de Cazeneuve i les clavegueres de la ciutat

L’esdeveniment literari tindrà lloc el dissabte 28 de desembre (18h), i comptarà amb la presència dels autors d’aquesta novel·la negra, editada per la barcelonina Capital Books.
Un dels autors del llibre, Oriol Molas, és originari de Camprodon.

No hi ha millor manera d’acompanyar els torrons, els brindis i els bons moments que ens deixa el Nadal que amb un bon llibre. Per això, l’Ajuntament de Camprodon us porta la presentació del llibre Cazeneuve i les clavegueres de la ciutat. L’acte tindrà lloc el dissabte, 28 de desembre, a les 18 h a l’espai cultural de Cal Marquès de Camprodon. Hi participaran els autors, Oriol Molas i Ferran Grau, i també Teresa Palou.
Aquesta novel·la negra, editada per Capital Books, tracta sobre Cazeneuve & Associats, una agència de detectius que fa quatre anys que funciona. Mentre es realitzen unes obres a Via Laietana, apareix un cadàver semienterrat. Però no serà l’última mort d’aquest nou cas per a Enric Cazeneuve, acompanyat un cop més pel periodista Jacint Brescó i la sagaç i temperamental Filo.
Oriol Molas, un dels autors d’aquesta obra, és nascut a Camprodon. És Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i treballa en el sector editorial.

Presentacio Cazeneuve2 Camprodon