Bon balanç del XXI Curs Internacional de Música Isaac Albéniz

Un any més Camprodon ha estat seu del XXI Curs Internacional de Música Isaac Albéniz. Al llarg d’una setmana una cinquantena de joves vinguts d’arreu han assistit a les classes de piano, violí, violoncel i música de cambra a càrrec dels professors Gennady Dzubenko, Rafael Salinas, Xavier Barbeta, Alba Ventura, Raquel Castro, Amanda Nesa, Laia Puig i Larisa Loginova.

Com és tradició, un concert al Monestir de Sant Pere va cloure el passat divendres el curs musical. Dissabte al matí va haver-hi l’entrega de diplomes per part de l’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart i la regidora de Cultura, Maria Àngels Reixach, i de premis del concurs Isaac Albéniz . També es va fer entrega de les beques als millors alumnes de l’edició gràcies als col·laboradors: Cooperativa del Fluid Elèctric de Camprodon, la Família Amat Par, la Família Cuatrecases i Portabella, el Patronat Germans Vila Riera i Construccions Bou.

El director del curs, Gennady Dzubenko, assegura que aquest ha estat un curs «amb molt nivell» i que «tothom n’està súper content». També agraeix l’afluència al concert de cloenda i la implicació de patrocinadors i col·laboradors que un any més han fet possible el curs.