Beget rep el segell “Pobles amb encant” de l'Agència Catalana de Turisme

Aquest divendres ha tingut lloc un acte celebrat a Manresa, presidit per Àngels Chacón, Consellera d’Empresa i Coneixement.
Aquest divendres, a les 12.30 h, Beget ha rebut la distinció de “Poble amb encant” en un acte celebrat a Manresa, i que ha comptat, entre altres, amb la presència de la Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón i el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font. A l’esdeveniment han assistit Xavier Sala, alcalde de Camprodon, i Xavier Juncà, regidor de Turisme. “Poble amb encant” és un segell que atorga l’ACT i que reconeix l’atractiu i la bellesa de pobles, independentment que siguin municipis, amb un nombre acotat d’habitants (menor a 2.500). Xavier Juncà assegura que “amb l’adhesió a aquest segell, reivindiquem d’alguna manera la riquesa i els actius patrimonials i naturals de Camprodon i la Vall de Camprodon”.
Tots els membres adherits a la marca han de ser amb “encant”, entès aquest com un atractiu o bellesa especial, en el seu conjunt, que captiva i enamora el visitant i que ve donat precisament per la conjunció d’aspectes i elements arquitectònics, urbanístics, patrimonials, mediambientals i turístics.
Poble amb encant