Beget, protagonista en el curtmetratge de Vichy Catalan

El jove Nil Santané dirigeix l’anunci ‘Missatges en una ampolla’ i mostra l’encant patrimonial del nucli camprodoní.
L’empresa catalana Vichy Catalan va confiar la producció del seu primer curtmetratge a Nil Santané, un jove de 22 anys que va decidir rodar el seu treball final de carrera a Beget. D’aquesta manera, l’estudiant del Grau d’Audiovisuals va triar aquest conjunt històric camprodoní per explicar una història d’amor que ja gairebé ha superat les 20.000 reproduccions a Youtube i que es projecta en format reduït a TV3, donant així un nou impuls de promoció turística a aquest indret declarat bé cultural d’interès nacional.
En el seu compromís d’apostar per la innovació, el talent, la cultura i la difusió del turisme de qualitat, l’Ajuntament de Camprodon va donar suport al projecte de Nil Santané, natural de Tossa de Mar i que estiuejava de petit al nucli de Beget. Així doncs, el consistori va recolzar la gravació del film “Missatges en una ampolla” durant el passat mes de juny de l’any 2016. L’anunci, realitzat conjuntament pel departament de màrqueting de Vichy Catalan i aquest alumne del TecnoCampus Mataró-Maresme, es pot veure a través d’aquest enllaç.
L’estrena d’aquest curtmetratge, a més, arriba mesos després que el Govern de la Generalitat de Catalunya acordés declarar bé cultural d’interès nacional el nucli de Beget, un conjunt històric que destaca per la significació històrica urbanística, arquitectònica, tipològica i ambiental i conté edificis, espais i carrers històrics que expliquen l’evolució del poble al llarg de 800 anys. La consideració de bé cultural d’interès nacional va ampliar així el nivell de protecció que ja tenien assignats aquests elements arquitectònics des de l’Ajuntament de Camprodon.
 
Anunci a Beget