Beget acreditat com a municipi més bonic del país

Aquest diumenge Beget va acollir l’acte de presentació de l’acreditació del municipi com a “Poble més bonic d’Espanya”. L’associació “pueblos mas bonitos de España” va explicar que significa formar part d’aquest llistat de municipis amb encant i va presentar la guia de promocional que s’ha editat amb motiu d’aquesta distinció. La diada va començar al matí amb una visita guiada pels assistents on van poder descobrir la bellesa i peculiaritats de Beget.
A l’acte també hi van ser presents el president de l’associació Pueblos mas bonitos, Fran Mestre; el subdelegat del govern a Girona, Albert Bramon; el president del Consell Comarcal del Ripollès, Joaquim Colomer; i el president de la Mancomunitat de la Vall, Pedro Cabrero, que van celebrar el reconeixement de Beget.
L’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, va destacar la importància “dels veïns i veïnes, que són els que cuiden i mantenen l’essència del municipi, i que gràcies a l’estima i respecte que tenen per Beget són molt curosos amb totes les obres, que els paletes del municipi, hi realitzen amb màxim respecte per l’entorn”. La distinció també reconeix a Beget com un municipi saludable i amb qualitat de vida per a tots els seus hàbitats.
L’actuació d'”Ensemble ConTrastes” amb La Lyre d’Apollon , dins del Festival de Música Antiga dels Pirineus, va cloure musicalment la jornada commemorativa.