Avui s’estrena el projecte transfronterer de línies de bus ConnECT

Avui s’estrena el projecte europeu ConnECT que implementa noves rutes d’autobús per impulsar la mobilitat de l’espai català transfronterer i afavorir la interconnexió, la coordinació i la millora d’horaris i freqüències entre municipis, regions i veïns a totes dues bandes de la frontera.
ConnECT s’emmarca dins del programa de la Unió Europea Interreg POCTEFA 2014-2020, un programa de cooperació territorial creat per fomentar el desenvolupament sostenible i la integració econòmica i social entre Espanya, França i Andorra.
La Generalitat de Catalunya, la Regió d’Occitània i el Consell Departamental dels Pirineus Orientals són els socis de ConnECT per ampliar i millorar el servei d’autobús de l’espai català transfronterer i eliminar l’efecte frontera. Més informació sobre aquets nou servei a: https://territori.gencat.cat/ca/03_infraestructures_i_mobilitat/mobilitat-transfronterera/connect/
La línia transfronterera que passa per Camprodon és la C5 Camprodon – Prats de Molló – La Presta (connexió amb Arles, Perpinyà i Ripoll).
Pots consultar tots els recorreguts i horaris a la web o en aquest full adjunt que et pots guardar al mòbil.
I a la web podeu consultar totes les línies disponibles: https://mou-te.gencat.cat/itinerary