Avui les finals del torneig de futbol sala de Camprodon

Avui, divendres 18 d’agost de 2023, es diputen les finals del 42è torneig de futbol sala de Camprodon. Aquesta emblemàtica competició omple, any rere any, les grades del pavelló de públic, amics i familiars que gaudeixen d’aquest esdeveniment esportiu tan arrelat a casa nostra. I és que es dona la circumstància que primer els pares i després els fills i filles, s’han interessat per participar en aquesta prova esportiva d’estiu, que se celebra des de l’any 1980, i que només es va aturar, a causa de la COVID-19, durant l’any de pandèmia el 2020.
Emoció màxima, i un pavelló ple a vessar, per conèixer els guanyadors d’aquesta competició que aplega 33 equips, amb un total de 400 participants entre jugadors, entrenadors, àrbitres i responsables de taula. Aquesta tarda, a partir de les quatre, comencen les finals de les diferents categories existents. La nova categoria Mini s’enfronta a les sis de tarda i l’entrega de premis serà a les set. La resta d’equips jugaran les finals fins a la una de nit, quan es procedirà a l’entrega de premis.
Molta sort a tots els equips i enhorabona a tots els que hi han participat, però no ho han pogut classificar-se més, l’any vinent hi tornarem!