Arriben els “rasca-rasca” al comerç de Camprodon

S’han començat a repartir els “rasca-rasca” als comerços de Camprodon per tal de premiar i fidelitzar la compra al municipi.
Aquesta iniciativa sorgida a les taules de treball, que s’han organitzat entre el comerç local i l’ajuntament, vol ser un revulsiu perquè la gent compri a Camprodon.
La regidora de comerç i turisme,  Maria Àngels Reixach,  ha explicat que
“a conseqüència de la COVID-19 el teixit econòmic se n’ha ressentit molt i ha patit pèrdues considerables a causa també del tancament de la comarca i de la reducció de la mobilitat. I és per això que  des de l’ajuntament hem treballat per mitigar-ne els efectes”. Reixach afegeix que “aquesta proposta és beneficiosa per l’establiment i també pel client,  ja que es premia la compra de ciutadans i visitants al comerç local”.
Per compres superiors a 20 €, o per la suma de tiquets en un mateix comerç per aquest import, s’aconsegueix un “Rasca-rasca”. En total s’han editat 10.000 butlletes amb premis molt diversos com ara: àpats, roba, massatges, estètica, serveis o obsequis diversos, a bescanviar als establiments del municipi.
També s’ha previst la realització mensual d’un sorteig de cap de setmana amb les butlletes no premiades que siguin dipositades a l’urna de l’Oficina de Turisme de Camprodon.
Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de la Diputació de Girona, finalitzarà un cop esgotats els “rasca-rasca” i els premis aconseguits es podran bescanviar als comerços fins a final d’any.
Més informació d’aquesta campanya a la web: