Arriba la Volta Ciclista de Catalunya!

Dilluns 25 de març arrenca la competició, i els dies 27 i 28 de març, passarà per la Vall de Camprodon.
Falta menys perquè comenci la Volta Ciclista de Catalunya, la tercera prova de ciclisme per etapes més antiga del món després del Tour de França i el Giro d’Itàlia. Enguany, la competició es disputarà del 25 al 31 de març. I en concret, els dies 27 i 28 de març, el seu recorregut passarà per la Vall de Camprodon amb l’etapa 3 (que arriba fins a Camprodon) i la 4 (que surt des de Camprodon).
L’espectacularitat de l’esdeveniment passarà pel bell mig del nucli urbà de Camprodon (fins i tot per sota de l’emblemàtic Pont Nou), deixant imatges de somni per als amants de la bicicleta i l’esport en general. L’horari de pas pel centre de Camprodon, el dia 27 (a l’etapa 3), serà aproximadament entre les 16 h i les 16.30 h. Podeu consultar el rutòmetre.
La Volta començarà a Calella. La segona etapa passarà per Mataró i Sant Feliu de Guíxols. El recorregut continuarà per la Vall de Camprodon. En concret, l’etapa del dia 27 de març finalitzarà a l’estació de Vallter 2000 i Setcases, i prosseguirà el 28 de març, en l’etapa que surt de Llanars fins a arribar a La Molina. Seguidament, el traç de la competició arribarà a Puigcerdà, passarà per Sant Cugat i continuarà per Valls i Vila-seca. Com els últims anys, l’arribada tindrà lloc a Barcelona. En total, més de 1000 km repartits en 7 etapes.
Podeu consultar tota l’actualitat i el recorregut de la competició a la web oficial.