Arriba la Fira de la Puríssima 2017

La mostra comptarà aquest any amb la presència de 52 expositors distribuïts en tres espais representatius del municipi: la plaça de la Vila, el Parc del Pont Nou i la plaça de Santa Maria.
programademà_firapurissima_2017_int
Camprodon acollirà del divendres 8 al diumenge 10 de novembre la Fira de la Puríssima, l’esdeveniment que dona el tret de sortida a les campanyes de Nadal, d’esquí i d‘hivern. L’edició d’enguany és la tercera que es fa des que la Regidoria de Turisme, Activitat i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Camprodon va decidir renovar-ne el format i oferir a les entitats de la Vall de Camprodon i de la comarca la possibilitat de participar-hi.
Com en l’edició passada, la Fira de la Puríssima fa un nou salt qualitatiu i aposta per ampliar la seva oferta. Aquest any, a més de consolidar els espais de la plaça de la Vila i el Parc del Pont Nou, en suma un de nou a la plaça Santa Maria, on s’ubicaran, entre d’altres, la Fira d’Automoció i l’espai de maquinària agrícola, dues de les grans novetats.
“Situem la fira a tres ubicacions icòniques del municipi amb la intenció que la Puríssima no sigui només una fira de serveis sinó que també esdevingui una oportunitat per donar a conèixer i potenciar el patrimoni històric, arquitectònic i natural de Camprodon”, explica Xavier Juncà, regidor de Turisme, Activitat i Promoció Econòmica. Juncà també destaca el nombre d’expositors d’aquesta edició: 52. “Hem fet un gran esforç per potenciar la presència d’expositors del territori. Un 65% del total són de Camprodon, la Vall de Camprodon o el Ripollès”.
programademà_firapurissima_2017_ext
La inauguració de la Fira de la Puríssima 2017 tindrà lloc el divendres 8 de desembre, a les 12 hores, a la plaça de la Vila, i estarà presidida per l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala. El mateix divendres, de 16 a 18 hores, Televisió del Ripollès oferirà en directe un programa especial.
Activitats paral·leles
La Fira de la Puríssima també disposarà d’espais complementaris com l’exposició d’Instagramers, l’exposició de la mainada o les atraccions infantils, que s’ubicaran a la plaça de Santa Maria. Així mateix, durant els tres dies Camprodon oferirà un ampli ventall d’activitats paral·leles com ara l’exposició dedicada a Peret Blanc, l’exposició de les obres finalistes del Premi de Pintura Manel Surroca, el lliurement de premis del Concurs de Fotografia de la Vall de Camprodon i l’exposició amb motiu del 15è aniversari del certamen, el concert de La Selvatana, el Caçations, la visita guiada al poble de Camprodon, el trenet turístic, el Pare Noel i el pallasso Perruquí.