Arriba la cobertura 4G a Beget

La setmana passada es va implantar la cobertura 4G al nucli de Beget de la mà de Vodafone. Aquesta operadora de telefonia, ha estat la primera a instal·lar-se a la torre de comunicació que hi ha a Beget. L’Ajuntament de Camprodon ha realitzat diverses gestions per aconseguir fer arribar aquesta tecnologia a Beget. Amb la col·laboració del CTTI, Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya, i a través de la companyia Vodafone, s’ha aconseguit fer realitat aquesta demanada i utilitzar el 4G en aquesta zona.
Es va començar, fa quinze dies, una prova pilot donant cobertura de 2G i actualment ja s’ha ampliat a la cobertura al 4G.
Està previst que aviat s’hi instal·lin més companyies i resoldre, d’aquesta manera, la problemàtica de cobertura i dades en aquesta zona. Un pas més per la millora dels serveis i les comunicacions d’una zona fosca de Camprodon, que a poc a poc es va normalitzant, i que afecta als residents de Beget, Rocabruna, Bolós, Salarsa i un sector de Font Rubí.