Arriba la cinquena edició de la Fira de la Galeta els dies 7 i 8 d’octubre

Arriba la cinquena edició de la Fira de la Galeta, un esdeveniment gastronòmic i musical que recull a galetes de les comarques gironines per apropar la cultura galetera i així fer un homenatge a la nostra rica herència gastronòmica i a la passió per aquesta deliciosa tradició.
En aquesta cinquena edició, la Fira de la Galeta està més emocionant que mai i està carregada de novetats. Els visitants podran trobar el mercat de productors de galetes artesanes a la plaça de la Vila, espai on descobriran un munt de varietats.
La inauguració de la fira serà a càrrec d’Ada Parellada, una reconeguda cuinera que delectarà als assistents amb la seva experiència culinària i passió per la cuina. Tot seguit, els visitants podran gaudir de la presentació d’un videoclip que captura l’essència única de Camprodon a càrrec del grup Entregirats.
L’espai infantil “El Petit Galeter” serà un lloc ple de diversió per als més petits, amb l’espai de jocs, els tallers creatius i les activitats “Pintem Birba” i “Pintem el Davantal”, on els infants podran donar corda a la seva creativitat artística. No ens podem oblidar de la Cuki, que estarà present en tots els actes de la fira.
El programa musical de la Fira de la Galeta promet satisfer tots els gustos. El dissabte al matí comptarem amb el grup Entregirats que omplirà l’ambient amb la seva música enèrgica. Dissabte a la tarda, el concert de The Sants i diumenge al matí, l’actuació de Lildami, que portarà el seu talent musical a l’escenari de la Fira de la Galeta per finalitzar el cap de setmana galeter.
Un dels moments culminants serà el “showcooking” a càrrec d’Ada Parellada, on compartirà els seus secrets culinaris i oferirà una demostració en directe de com crear delícies amb galetes.
En aquesta edició, es recuperaran els “córners musicals”, oferint als assistents l’oportunitat de gaudir d’actuacions íntimes en diferents racons de la fira.
No us perdeu l’oportunitat de gaudir d’aquest festí de galetes i música a Camprodon els dies 7 i 8 d’octubre!