Arriba el Carnaval!

Les comparses, les carrosses, la música i la festa tornaran a ser les grans protagonistes d’una de les cites més esperades de l’any.
Carnaval
Camprodon ja té tot a punt per a la celebració del Carnaval 2018. Els actes començaran aquest dissabte 10 de febrer, a les 18 hores, quan l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala, cedirà per unes hores el seu càrrec al Rei Carnestoltes. Tot seguit s’iniciarà la Rua de Carnaval, amb sortida des de l’estació d’autobusos.
IMPORTANT: La participació en la rua requereix inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme i el termini per formalitzar-la finalitza el mateix dissabte 11 al matí.
Acabada la Rua de Carnaval, el dissabte al vespre, tindrà lloc la programació musical al Pavelló Vell, que obrirà les seves portes a les 00 h. El preu de l’entrada al Ball de Carnaval és de 6 euros. L’orquestra La Kinky Band amenitzarà la festa amb la seva música i les seves animades versions.
En el marc del Ball de Carnaval, i un cop el jurat hagi emès el seu veredicte, s’entregaran els premis a les millors carrosses i comparses de la rua. El lliurement de premis es farà a la 1.30 h. Els ajuntaments dels sis municipis de la Vall de Camprodon (Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, Setcases i Vilallonga de Ter) col·laboren amb una aportació econòmica en el premi de Carnaval, i també formen part del jurat que valorarà les carrosses i comparses.
El Carnaval infantil, diumenge
L’endemà, el diumenge 11 de febrer, la celebració del Carnaval es traslladarà a la plaça del Carme. A les 16 hores tindrà lloc l’inici de la Rua de Carnaval infantil que ens portarà fins al Pavelló Vell on, a partir de les 16.30 hores, començarà l’animació infantil a càrrec de Jordi Tonietti. Tot seguit, se servirà xocolata desfeta per a tothom i es procedirà a la crema del Rei Carnestoltes, posant així punt final a la festa. El berenar del Carnaval infantil serà ofert per Esclat i Bonpreu i serà cuinat per l’Associació de Cuines de la Vall.