Arriba el 20è Festival de Música de la Vall de Camprodon

El ja tradicional certamen musical serà presentat, en un acte obert a tothom, el dijous 4 de juliol, a les 12.30 h, a la sala de plens de l’Ajuntament de Llanars.
Mishima, The Sey Sisters o Xabi Aburruzaga, entre altres, participaran en aquesta edició, que tindrà lloc del 4 d’agost al 7 de setembre. Més informació a: www.fmvc.cat.
Ja està tot a punt per a presentar el Festival de Música de la Vall de Camprodon, una cita musical i cultural imprescindible que arrencarà el 4 d’agost i s’allargarà fins al 7 de setembre. La presentació, a la qual esteu tots i totes convidats, tindrà lloc el pròxim dijous, 4 de juliol, a les 12.30 h a la sala de plens de l’Ajuntament de Llanars.
Enguany, el FMVC comptarà amb les actuacions de referents com Mishima, The Sey Sisters, Xabi Aburruzaga o Cor Geriona. Oferirà un total de cinc concerts als diversos municipis de la Vall: Camprodon, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries i Vilallonga de Ter. En la presentació de dijous, la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, organitzadora del Festival conjuntament amb els municipis de la Vall, donarà a conèixer tota la programació i detalls concrets de les actuacions.
cartell_FMVC_2019