Arriba a Camprodon l’APP de notificació d’incidències ‘Línia Verda’

Els veïns i veïnes poden contactar amb els serveis municipals per comunicar les incidències relacionades amb la vila o realitzar qualsevol consulta
A través de l’aplicació gratuïta per a mòbils ‘Línia verda’, els veïns i veïnes de Camprodon ja poden col·laborar amb l’Ajuntament per notificar les incidències que hi detectin: un arbre que talla el pas, un banc trencat o un carrer inundat, entre altres. Amb uns senzills passos, la comunicació arribarà directament al responsable municipal de l’àrea corresponent i, un cop fetes les gestions necessàries, l’usuari rebrà una notificació per informar de l’estat de la incidència. A més, amb aquesta APP els camprodonins i camprodonines poden fer tot tipus de consultes relacionades amb el medi ambient. En menys de 24 hores, rebran la resposta per part dels experts. També disposen d’informació de l’Ajuntament com notícies, alertes i punts d’interès.
Com funciona ‘Línia Verda’?
A través del menú desplegable de l’APP, l’usuari o usuària haurà de seleccionar el municipi i, a continuació, notificar la seva incidència o realitzar la seva consulta. En el cas de la incidència, serà necessari triar la tipologia i indicar-ne la zona. A posteriori, la persona haurà de fer una fotografia i descriure el problema. Automàticament serà enviada als responsables municipals de l’àrea corresponent.
 
 
APP camprodon