Aquests són els guanyadors del Concurs de Confinament Actiu de fotografia de Camprodon

El concurs es va engegar el 2 d’abril amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat cultural i social des del confinament, a través de les xarxes. Els guanyadors obtindran un val de 50 € per gastar en establiments de comerç local.

L’Ajuntament, organitzador del certamen, agraeix la participació de tots i totes els veïns que han concursat, d’aquells que han votat, del jurat i dels comerços que s’han sumat a la proposta.

Després de quatre setmanes, el Concurs de Confinament Actiu de fotografia de Camprodon posa el seu punt final havent proposat reptes de tot tipus: des de pintar el Pont Nou de la vila a filmar-se ballant el Ball de la Maniera o recrear la Processó. L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’Ajuntament ha estat el d’alleugerir la situació de confinament dels veïns i veïnes del municipi, a través de les xarxes socials. El consistori agraeix la participació dels participants que s’han animat, però també a tothom que ha format part amb les votacions, al jurat tècnic i als negocis i comerços que s’hi han sumat. El concurs es va iniciar el passat 2 d’abril, i s’ha allargat fins ara.

El veredicte s’ha dut a terme mitjançant el recompte de vots de Facebook i d’Instagram. L’Ajuntament es posarà en contacte amb els guanyadors i guanyadores, que rebran un val de 50 € per gastar en comerços de Camprodon i nuclis, un cop es restableixi l’activitat comercial local. A continuació, us detallem els premiats:

 

Guanyadora de la primera setmana: Mònica Turon Bosch. Repte: “Fes unes postres” (224 vots; 141 FB + 83 IG)

 Guanyadora 1a setmana (1)

Vídeo guanyador de la primera setmana: Anna Pagès. Repte: “Balla el Ball de la Maniera” (71 vots; 66 FB + 5 IG)

 

Guanyador de la categoria adults de la segona setmana: Albert Llonch. Repte: “Fes un dibuix del Pont de Camprodon” (54 vots; 42 FB + 12 IG)

 Guanyador gran_2a setmana (1)

Guanyador de la categoria infantil de la segona setmana: Sam Casado. Repte “Fes un dibuix del Pont de Camprodon” (58 vots; 57 FB + 1 IG)

 guanadorinfantil_2asetmana (1)

Vídeo guanyador de la segona setmana: Anna Pagès. Repte: “Fes un vídeo representant una escena de la Processó dels Sants Misteris de Camprodon” (88 vots; 51 FB + 37 IG)

 

Guanyadora de la tercera setmana: Mimi Sauquet. Repte: “Fes una rosa de Sant Jordi i envia’ns una fotografia” (66 vots; 22 FB + 44 IG)

 guanyadora_3a setmana (1)

Guanyadora de la quarta setmana: Marta Guillaumes. Repte: “Fes una fotografia des de la finestra de casa teva” (86 vots; 55 FB + 31 IG)

guanyadora_4asetmana (1)