Aquesta tardor gaudeix de la cultura i l’esport a la Vall de Camprodon

El 17 de novembre Camprodon acull una nova edició de “El misteri del pont de Camprodon”, un divertit joc de pistes amb l’objectiu de reconstruir el Pont Nou. I pels més esportistes, la Vall de Camprodon ofereix una àmplia oferta de rutes en BTT
Camprodon acull, una vegada més, l’activitat “El misteri del pont de Camprodon”, el dissabte 17 de novembre. L’objectiu principal dels participants és resoldre els diferents enigmes repartits per tota la vila per tal d’obtenir unes peces i poder reconstruir el Pont Nou.“La idea és poder conèixer els racons més emblemàtics de Camprodon, tot incorporant-hi elements com ara el misteri, el joc i la diversió”, explica el regidor de Turisme, Xavier Juncà. L’activitat, organitzada per la Mancomunitat de la Vall de Camprodon amb la col·laboració de Lux Mundi, s’iniciarà a l’Oficina de Turisme (c/Sant Roc, 22) a les 12h.
El preu de l’activitat és de 4 euros i és gratuïta per als menors de 5 anys. L’Ajuntament recomana “El misteri del pont de Camprodon” a les famílies amb nens d’entre 6 i 12 anys. L’activitat té una durada d’una hora i mitja, aproximadament, i està inclosa dins del Som Cultura.
Per a més informació i reserves podeu trucar al 972 74 00 10 / 628 43 46 43, enviar un correu a turisme@valldecamprodon.org / info@luxmundi.cat / mancomunitat@valldecamprodon.org, o visitar el web www.valldecamprodon.org
 
Les millors rutes de BTT, a la Vall de Camprodon!
L’orografia del Ripollès permet realitzar excursions amb bicicleta durant tot l’any, de tots els nivells i per a tots els públics. Des de les més senzilles, seguint les valls del Freser o del Ter, a les més complicades, que passen per rutes d’alta muntanya. Tot pedalant es poden descobrir els meravellosos paratges d’aquestes valls i també gaudir de panoràmiques increïbles de la zona.
Alguns exemples de rutes idònies per fer durant la tardor són la ruta de Sant Pau de Segúries i la Vall del Bac (dificultat mitjana; 21.31 km), la ruta Sant Pau de Segúries – Setcases (dificultat mitjana; 21.39 km), Setcases – Pla de Liens – Setcases (dificultat mitjana; 21.7 km), la volta per Bolòs (dificultat alta; 32.14 km), la volta pel Coll d’Ares (dificultat alta; 42.52 km) i per la Vall de Camprodon – Vall de Ribes (dificultat alta; 42.64km).
Podeu demanar més informació a les oficines de turisme de la Vall de Camprodon o al web www.valldecamprodon.org.
 
 
Captura