Aquesta nit s’estrena “Balandrau infern glaçat” i diumenge els seus protagonistes seran a Camprodon

Aquesta nit el programa Sense Ficció de TV3 estrena el documental “Balandrau infern glaçat” i diumenge els seus protagonistes seran a Camprodon. Els responsables de la producció, els afectats del tràgic succés, i els implicats en el rescat, compartiran experiències amb el públic assistent a la projecció que es farà al cinema Casal Camprodoní aquest diumenge, 23 de maig de 2021, a les 17 h.
El film basat en el llibre del meteoròleg Jordi Cruz, “Tres nits de torb i un Cap d’Any. Crònica d’una tragèdia al Pirineu”, relata la tragèdia del Balandrau explicada en primera persona pels que van sobreviure a aquest accident i per aquells que arriscaven la seva vida en les tasques de rescat. Ara, vint anys després, tots ells: víctimes, cossos d’emergència, polítics de l’època i els responsables del film, es trobaran a Camprodon per compartir experiència amb el públic present a la projecció.
Les entrades gratuïtes, per assistir a aquest amb aforament limitat a causa de la Covid-19, estan disponibles a l’Oficina de Turisme de Camprodon.
Des de l’Ajuntament s’agraeix, una vegada més, la predisposició del programa Sense Ficció de TV3, a les productores, els implicats i el mateix Casal Camprodoní, per fer possible aquesta activitat al municipi.